We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  14:30 - 18:00

poëzie, proza, Rap, spoken word

Zo’n 10 jonge woordkunstenaars uit Alkmaar en omstreken creëren een divers programma vol taal, inspiratie en creativiteit.

De Gasfabriek wordt 17 december omgetoverd tot een waar taalspektakel. Jonge organisatoren Sara Nijhuis en Elisa Lo-A-Njou brengen taalliefhebbers bij elkaar voor de eerste editie van 072 OUT LOUD.

Verschillende vormen van taalkunst, zoals spoken word, proza, poëzie, rap, komedie en theater krijgen een podium maar er is ook genoeg ruimte voor improvisatie.

“Met 072 OUT LOUD willen wij jonge taalliefhebbers op een moderne en laagdrempelige manier creatieve avonden laten beleven, waardoor er een community van taalliefhebbers ontstaat. Zo zullen mensen uit Alkmaar en omstreken uiteindelijk zien hoe tof taal eigenlijk is.”

 

Het programma is samengesteld door de twee organisatoren voor deze eerste editie. Uiteindelijk willen zij dit project maandelijks terug laten komen in de stad en hierbij kunnen geïnteresseerde artiesten zich aanmelden voor een vervolgeditie. Iedereen die zin heeft in een creatieve en vermakelijke middag kan aanschuiven.

072 OUT LOUD vindt plaats in de Gasfabriek aan de Helderseweg 28 in Alkmaar. De aanvang is vanaf 14:30 en het entree is gratis. Tot ongeveer 17:30 zullen diverse artiesten optreden en daarna zal een singer songwriter de middag afsluiten.


Kaart wordt geladen...