We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Welkom bij hét online platform voor Alkmaar

Alkmaars Cityblog UIT072 is sinds januari 2013 het platform voor jouw Alkmaarse tips. Wij laten zien hoe leuk Alkmaar is. Van de lekkerste restaurants en de nieuwste shops tot de leukste (culturele) todo’s en unieke artiesten.

Dat doen we natuurlijk niet alleen! Een team van zo’n 15 Alkmaarders zorgt ervoor dat de site altijd actueel is. Ben jij zelf ook een enthousiaste Alkmaarder die graag laat zien hoe leuk deze prachtstad is? Doe dan mee met UIT072!

[wordpress_social_login]

Wat kun je met je UIT072 account?

Creëer je eigen UIT072 profiel en doe mee. Vertel wie je bent en maak een connectie met andere Alkmaarders. Praat mee in fora en in subgroepen.
Wil je zelf wat toevoegen aan UIT072? Deel jouw idee, artikel, lijstje of review met ons! Met je account kun je gemakkelijk een artikel toevoegen.
Wil je wat zeggen over een hotspot of lijstje? Met je UIT072 account heb je nu de mogelijkheid om te reageren, ook op reacties van anderen.
De polls van UIT072 worden nu nog betrouwbaarder! Met een ingelogd account kunnen we beter controleren of er wel eerlijk gestemd wordt bij de verkiezingen.
Meer weten

Over UIT072

Over UIT072
Cityblog UIT072 is al 5 jaar de plek waar je jouw informatie haalt over het leukste van Alkmaar. Tussen 2012 en nu is de site uitgegroeid tot een platform waar niet alleen wordt gelezen, maar ook enthousiast wordt gestemd op diverse onderwerpen. Van de leukste cafés en fijnste terrassen tot de lekkerste haring tot beste burgers van Alkmaar.

Al jaren een groeiend succes
Met meer dan 7.000 fans op Facebook is UIT072 één van de grootste online platformen uit de regio. Maar je kan ons natuurlijk ook volgen op Twitter en Instagram. En wist je dat er over de eerste 4 jaar meer dan een half miljoen paginaweergaves zijn geweest op UIT072.nl?

Ideeën, tips of vragen?
UIT072 staat altijd open voor Alkmaarders die willen bijdragen! Dus kun je leuk schrijven, vind je het gaaf om diep in een onderwerp te duiken of houd je er juist van om teksten te verbeteren of op te leuken?

Wil je meewerken aan de leukste en grootste cityblog van Alkmaar? Mail ikdoemee@uit072.nl!

Heb je een hotspot of event welke je onder de aandacht wil brengen? Ook dan horen we het graag!

[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]