We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Over ons

UIT072 Alkmaar. Dat proef je in elk bericht wat we schrijven. Elke dag zijn we in Alkmaar en omstreken op zoek naar de leukste nieuwe hotspots en de evenementen die je niet mag missen.

Wat doet UIT072?

Kort gezegd schrijft UIT072 over wat Alkmaar en vlak daarbuiten zo leuk maakt. Wij zoeken uit waar je het lekkerst eet, het gezelligst drinkt en het leukst uitgaat. Onze bevindingen delen we met jullie als reviews, lijstjes en events.

We houden je op de hoogte van de nieuwste restaurants, unieke shops en gave initiatieven. Je kan ons altijd tippen als je iets leuks hebt of uitnodigen als je zelf wat gaafs gaat starten.

Uit Alkmaar, anno 2012

In 2012 werd UIT072.nl gemaakt omdat er wat miste in Alkmaar. Er waren veel leuke initiatieven in de stad, maar er was geen website die jou helpt om te weten wat  er speelt. UIT072 houdt je op de hoogte.

Een review van dat nieuwe restaurantje, de tip voor dat leuke optreden of de top 10 beste plekken om een biertje, koffie of terrasje te pakken: UIT072 zorgt dat je niets mist. Op de site of op Facebook. Via mobiel, tablet of pc.

Gedurende de jaren verzamelde initiator Niels een klein team van enthousiaste Alkmaarders om zich heen. Twintigers, dertigers en een paar veertigers. Verschillende disciplines, maar verbonden in hun liefde voor de stad Alkmaar.

UIT072 is een onafhankelijke organisatie, zonder subsidie. De liefde voor de stad Alkmaar was de aanleiding voor het bouwen van deze site, ergens halverwege 2012, en is nog steeds de belangrijkste motivatie. Ook meedoen? Stuur een berichtje!

Doe ook mee

Voor Alkmaarders

Volg ons op UIT072.nl of vind ons leuk op Facebook. Ook zijn we altijd op zoek naar enthousiaste hulp/gastbloggers. Wil je meewerken aan Alkmaars oudste, grootste en leukste cityblog? Stuur een mailtje naar ikwilmeedoen@uit072.nl.

Voor bedrijven

Ben je een bedrijf(je) uit de regio? Via UIT072.nl bereik je een interessante groep jongere Alkmaarders (25-45) met een outgoing instelling. Benieuwd naar de mogelijkheden voor sponsoring of adverteren op Alkmaars populairste cityblog? Stuur een mailtje naar info@uit072.nl.

Neem contact op

Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen en helpen je graag met de promotie van een leuk initiatief.
[ninja_form id=8]