We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Vintage shopping in Alkmaar

MeukVinyl bij KuhneLekker eten én leuk vintage shoppen bij Soepp

Vintage shopping is niet alleen hip, maar ook erg duurzaam. Dus niks mufs aan oud, tweedehands, antiek of brocante. Vintage is uniek, milieubewust én gewoon erg fijn.

De leukste vintage shops van Alkmaar

Steeds meer mensen hebben de behoefte hun inrichting persoonlijker te maken met bijvoorbeeld een stoel uit de jaren vijftig. Of om hun eigen stijl te benadrukken door een jurkje van de H&M te combineren met een jasje uit de jaren tachtig.

Wij zijn er voor jou en zetten de 8 leukste vintage shops van Alkmaar bij elkaar (in willekeurige volgorde):

1. Vintage Nō 5

Altijd al iets in je kast willen hebben van topmerken zoals Chanel, Michael Kors, Prada of Dolce & Gabanna, maar is je budget nét ontoereikend? Dan is Vintage Nō 5 de shop voor jou!

Wo t/m za   Luttik Oudorp 82    Meer info

2. Kuhne

Kuhne Design Platen

Nieuwe oude spullen met een verhaal bij Kuhne

Als je met een heel bijzonder en uniek cadeau aan wilt komen, kun je dat zonder twijfel halen bij Kuhne. Denk aan boeken, kunst of ander mooie design stukken voor je interieur. Martijn combineert modern met vintage en dat is gelijk de kracht van deze winkel. Alle nieuwe oude spullen hebben altijd wel een verhaal.

Di t/m za    Marktstraat 6a    kuhnedesign.nl

3. De Blok Conceptstore

Op de plek van de vroegere electrostore De Block op Overstad vind je nu De Blok Conceptstore (zonder C dus). Ellen Janssen en Eva Dekker, de oprichters van de Blok, hebben hun atelier uitgebreid tot een grote zaak vol vintage én nieuwe spulletjes.

Di t/m za   Noorderkade 1027   Meer info

4. MEUK

MEUK Alkmaar

Meuk

Eigenlijk zegt de naam alles. Bij MEUK vind je een bonte verzameling gebruikte items, van kandelaren tot servies en van brocante kasten tot antieke stoelen en tafels.

Di t/m zo   Zijdam 5    Meer info

5. Mevrouw Jansen

Mevrouw Jansen is een druk bezochte winkel met vintage designer items in het oude stadscentrum van Alkmaar. Gelegen pal achter de wereldberoemde kaasmarkt. Net als Vintage Nō 5 richt Mevrouw Jansen zich op merken uit het hogere segment.

Ma t/m zo   Koorstraat 13   Meer info

6. Mini Prix Vintage

Mini Prix Vintage is al sinds 2006 een begrip in Alkmaar en omstreken. Een dagelijks wisselend assortiment van trendy tweedehands dames- en herenkleding, schoenen, laarzen en accessoires in een prettige sfeer gepresenteerd.

Di t/m za   Achterstraat 44   Meer info

7. The Concept Store

Industrieel vormgever Ruud Koopman heeft in zijn Concept Store een indrukwekkend aanbod aan vintage industrieel design verzameld. Het assortiment gaat van vinylplaten tot omgebouwde fabriekslampen. Bovendien weet Ruud bij de meeste oude spulletjes een mooi verhaal te vertellen.

Wo t/m za   Hekelstraat 25   Meer info

8. Soepp

Soepp

Lekker eten én leuk vintage shoppen bij Soepp

De Oude Stad van Alkmaar is de ideale locatie voor een leuk vintage boetiekje of hippe comfort store. Waarbij de Hekelstraat als één van de leukste winkelstraten van Alkmaar het epicentrum is. Vlakbij de eerder genoemde Concept Store ligt namelijk Soepp. Naast een heerlijke soep of veganistische daghap zorgt Sophie voor de leukste vintage spulletjes in deze comfort store.

Ma t/m zo   Hekelstraat 31   Meer info

Leuk? Deel het!

Vond je dit overzicht leuk? Deel het vooral met vrienden:

Meer shopping

Shop tips in Alkmaar

Fashion redacteur Janine gaat voor jou regelmatig op zoek naar leuke shop tips. Heb je deze winkels al gecheckt?

DUZ (fashion)

DUZ
Augustus 2016 startte DUZ Woman een prachtige modewinkel in Alkmaar. En dat is heel erg goed nieuws voor alle shop-a-holics in Alkmaar en omstreken.

Versierd (sieraden)

Versierd Alkmaar
Versierd is een Alkmaarse sieradenboetiek van Gabriëlle Koomen met de hipste sieraden, horloges en accessoires, voor dames én heren.

3. Shoptips Alkmaar

December shopping in Alkmaar
We verzamelden de leukste Alkmaarse shoptips voor de afgelopen cadeaumaand, maar ook na december zijn ze nog relevant. Ken jij al deze shops al?