We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Zaterdag 31 oktober is het weer Halloween. De feestdag wordt natuurlijk met name gevierd in Noord-Amerika en het Verenigd Koninkrijk. Maar ook in Nederland wint Halloween al jaren aan populariteit.

In Alkmaar gaan de kinderen nog steeds liever op 11 november langs de deuren dan op Allerheiligenavond (=All Hallows Eve, of Hallow-e’en). Voor volwassenen zijn er gelukkig nog een paar leuke feestjes die je mee kan pikken! UIT072 heeft 5 tips voor Halloween in Alkmaar:

1. Halloween Weekend in Jinx

Halloween Weekend

Het eerste Halloween feestje begint al op 30 oktober. Bij Jinx krijg je 1 gratis “creepy” welkomstdrankje, je krijgt 5% korting op je kostuum bij de Narrenkap én je maakt kans op € 50 voor het beste kostuum.

2. Halloween 2015

Ook bij Gunnery’s wordt Halloween op vrijdag al gevierd in horror style. Met Zeek the Freak en band op het podium en de pub vol verklede mensen. Ook hier prijzen voor de beste outfit en de ‘spookiest eyes’. Vanaf 21.00, entree is gratis.

3. Halloween Night

De hele kroeg vol met bonte outfits: van de spannendste sexy Dracula tot aan de engste zombie of misschien wel als een klein stout duiveltje. Halloween met een gay tintje, vanaf 22.00 bij 1811.

4. Halloween @ Kooltuintje

Bij ’t Kooltuintje is Halloween wel gewoon op zaterdag 31 oktober. Het beste kostuum wint een meter bier!

5. Vunzige Deuntjes

Vrijdag 30 oktober is het tijd voor Vunzige Deuntjes in ons aller Podium Victorie. Vanwege het Halloweenweekend is het thema: Thriller. Be scary!

Andere Halloween feestjes in Alkmaar?

Missen we iets? Laat het weten in de reacties.

Leuk? Like en deel met je vrienden:

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je  het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Elke keer als we iets hebben gevonden dat je moét weten. En da's vaker dan je denkt.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.