We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Op een steenworp afstand van het vernieuwde station zit VERS Eten & Drinken, waar uitbaters (en leuk stel) Manja en Rick zes dagen per week voor je klaarstaan om je de heerlijkste verse producten voor te schotelen.

Heerlijk binnen

In de ruim verlichte ruimte kan je lekker zitten met je laptop en je heerlijke salade met een lekkere muntthee, of rustig rondneuzen tussen de lekkere producten die ze op de schappen hebben staan. Denk aan biologisch, eerlijk en wederom, vers. Thee, chips, shakes, alles is heerlijk en eerlijk.

VERS Alkmaar (yoghurt ontbijt)

Ontbijt bij VERS: lekker en gezond

Take-away

Vooral op het gebied van take-away is VERS een ware aanwinst voor Alkmaar. Ze verkopen heerlijke hamburgers, waaronder zelfs de speciale Dutch Weedburger, die je écht eens moet proberen. En nee, niet de weed waar we stiekem op de middelbare school achter het fietsenhok zoveel lol mee hadden, maar een ware gezondheidsbom op basis van zeewier.

Ook de pasta’s die je zelf grotendeels kunt samenstellen zijn een waar feest. Mijn all-time favorite is de ravioli met mascarpone-spinaziesaus, met extra spekjes! Experimenteer zoveel je wilt, maar probeer sowieso deze combinatie eens.

VERS Alkmaar (interieur)

Hip interieur, inclusief de verplichte fiets aan de muur 😉

Lekker lunchen

Ook tijdens de lunch kan je bij VERS goed terecht. Dat zeggen wij van UIT072, maar dat kan je ook rustig aan het omliggende kantoorpersoneel vragen dat graag rond de klok van 12.00 even binnen komt lopen. De broodjes en de salades zijn dan ook voortreffelijk. En, daar is hij weer, allemaal heerlijk vers.

VERS Alkmaar (interieur)

Relaxte zitplekken om je verse lunch ter plekke op te eten

Aanrader!

Loop de volgende keer eens naar binnen, als je het station uitkomt. Of mis een keer per ongeluk stiekem een trein. Je zal er geen spijt van krijgen, en graag terugkomen!

PS. VERS staat in onze top 10 vegetarische hotspots van Alkmaar.

Praktische info

VERS Eten & Drinken

Stationsweg 41
1811 KT Alkmaar
T: 072 531 8712


Openingstijden

  • Ma – vr 07:00 – 20:00
  • Za 11:00 – 20:00
  • Zo gesloten


Kaart wordt geladen...