We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Het wereldberoemde Alkmaarse merk Oilily opent binnenkort een pop-up store in haar geboorteplaats. Op een bekende stek: de winkel aan het Waagplein waar jarenlang de Oilily flagship store gevestigd was.

Aanstaande zaterdag 2 december opent de pop-up store in Alkmaar. Hier vind je Oilily kids-, women-, cosmetica-, bedding- en tassencollecties. De winkel zal een aantal weken lang van woensdag t/m zondag geopend zijn.

In 1963 werd Oilily opgericht door Willem en Marieke Olsthoorn. Oilily startte met kinderkleding en was het eerste merk ooit dat het kind zelf in centraal plaatste in het creatieve proces. Het succes van de kindercollectie vloeide voort in de introductie van een damescollectie in 1968. Sindsdien werd Oilily een keurmerk van creativiteit op het gebied van dames- en kinderkleding.

OililyOilily heeft haar beroemde signatuur een hedendaagse twist gegeven met frisse kleurencombinaties en avontuurlijke materialen. Denk aan speelse details en verfijnde stoffen die op verrassende wijze tot leven worden gebracht.

In de gloriejaren (jaren negentig) waren (de vrouwen van) The Rolling Stones, Madonna en Michael Jackson fan van Oilily.

The Exclusive Oilily Store

Oilily ging in 2003 over in vreemde handen en werd in 2009 failliet verklaard. De eerdere Oilily winkel aan het Waagplein, The Exclusive Oilily Store, sloot in datzelfde jaar. Sindsdien is het bedrijf weer terug bij de Olsthoorns. Ze kochten de merknaam en besloten van voren af aan te beginnen.

Meer over Oilily Pop-Up Store

Speciale acties

  • Op de dag van opening: 3 halen = 2 betalen op de nieuwe collectie.
  • Bij aankoop van 50 euro (ontvang je een gratis Oilily shawl, zolang de voorraad strekt.
  • Extra koopavond op vrijdag 22 december (tot 21.00 uur geopend).

Oilily Store

Waagplein 11
1811 JP AlkmaarOpeningstijden

wo 10.00-18.00 uur
do 10.00-21.00 uur
vr-za 10.00-18.00 uur
zo 12.00-17.00 uur


Kaart wordt geladen...