We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Italiaans restaurant Mamma Peppino in Alkmaar is een restaurant met een eigen stijl. Zo werkt Mamma Peppino niet met een menukaart, maar met dagverse producten.

Mamma Peppino is een informeel Italiaans restaurant in Alkmaar, maar dat wil niet zeggen dat ze geen service bieden. Integendeel: de dienstverlening is persoonlijk en hartelijk, maar het allerbelangrijkst voor Mamma Peppino is dat je het naar je zin hebt.

Eten op de manier waarop je dat bij vrienden in Italië zou doen.

‘s Ochtends worden de boodschappen gedaan en dezelfde avond wordt alles bereid. De gerechten worden op een simpele en natuurlijke wijze gepresenteerd, zoals dat bij een Italiaanse familie gewoon is. De gerechten zijn allemaal puur, kruiden worden zeer behouden gebruikt en u zal geen complexe sauzen op uw bord tegenkomen. Er worden goede producten ingekocht, die worden vervolgens goed bereid.

Menu

Wij hebben wat menu voorstellen gemaakt maar alles kan en niets moet, aan u de keuze. Of dit nu alleen een glas wijn en een antipasto is of een bord pasta en een toetje, wat u wilt. Het menu kan ook gepersonaliseerd worden: als u drie dagen van tevoren belt kunt u dit met Peppino bespreken.

[saswp-reviews-form]

 


Kaart wordt geladen...