We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Van vuige donkere kroeg naar hippe cocktailbar. Middenin de Hekelstraat, waar decennialang Odeon te vinden was, wordt nu druk gebouwd aan: La Sentadilla.

La Sentadilla is Spaans voor “Het Kraakpand”. En dat is ook de sfeer die kersverse eigenaar Marthijn Visser eraan wil meegeven. Aan de muur een afwisseling van golfplaten, oude achtbaanstoeltjes én een collage van oude speakers, waaronder de boxen van de Odeon.

Visser is ook eigenaar van Studio 54 aan het Waagplein. Waar de studio meer een grand café is, wordt La Sentadilla knusser en hipper. Marthijn verwacht hiermee ook een ander publiek aan te trekken.

“La Sentadilla draait om de beleving”

Momenteel wordt er nog druk verbouwd in de Hekelstraat. Van het oude Odeon is weinig meer terug te vinden. De verwachting is dat La Sentadilla nog deze herfst de deuren opent.

Wat kun je verwachten van La Sentadilla?

De focus van La Sentadilla ligt op de cocktails. Een professionele cocktailbar met professionele shakers die zorgen voor de beste cocktailervaring. Verder komen er diverse speciaalbieren op de kaart en kun je ’s middags ook terecht voor een kop koffie.

In de kleine keuken worden straks diverse kleine hapjes bereid. Denk aan pinxtos, tapas en sliders. Prima fingerfood voor bij je drankje.

Zodra La Sentadilla opent, zijn we er natuurlijk als eerste bij voor een sfeerimpressie. 

PS. Ze zijn nog op zoek naar ervaren cocktail shakers. Wil jij deel uitmaken van Alkmaars nieuwste hotspot? Neem dan contact op!

Vroeger op deze plek

Tot mei 2020 was hier het roemruchte Odeon. Na 25 jaar een begrip in de Alkmaarse horeca te zijn geweest, heeft deze bekende bar de coronacrisis niet overleefd.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de UIT072 nieuwsbrief en hoor als eerste wanneer nieuwe hotspots openen:

HET NIEUWSTE EN LEUKSTE VAN ALKMAAR IN JE MAIL

We hebben je niks te verkopen. Gewoon het nieuwste, leukste, lekkerste van Alkmaar in je mailbox.

Verdere info

In de tussentijd: Hier drink je de lekkerste cocktails in Alkmaar

Interessant: eind dit jaar opent óók een nieuwe cocktailbar aan het Waagplein: Mr. Gold. We kunnen niet wachten om beide zaken uit te testen. Voor jou. It’s a dirty job, but someone’s gotta do it.

La Sentadilla

Hekelstraat 19
1811 BT Alkmaar


Openingstijden

  • Nog niet bekend


Kaart wordt geladen...

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je  het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Elke keer als we iets hebben gevonden dat je moét weten. En da's vaker dan je denkt.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.