We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Sinds 1998 staan de gebroeders Antoons aan het roer van een van de horeca-iconen van Egmond aan Zee. Elke dag van het jaar heten zij je welkom in hun juweel aan het Pompplein: Het Wapen van Egmond.

Verlengstuk van het strand

De ligging van Het Wapen, vanaf het terras is het zo’n 100 meter naar het strand, heeft een grote invloed op het interieur. Moderne fluwelen banken en stoelen worden gecombineerd met robuust eikenhouten tafels en wanden. In het in 2010 gerenoveerde restaurant is dankzij canvasfoto’s en details in de inrichting de sfeer van het strand en de zee te voelen. De keuken, bijvoorbeeld, is naar de keuken op een schip vernoemd: de kombuis.

Passend voor elke gelegenheid

Sport kijken met een drankje in cafésfeer of uitgebreid tafelen met keuze van sliptong tot tournedos in het restaurant? In Het Wapen is elke dag van het jaar veel mogelijk. Of je nu na een zomerse dag aan het strand zin hebt in een koud drankje of ’s winters een warme chocolademelk wilt drinken naast de open haard. Voor elke gelegenheid en met elk gezelschap ben je in Het Wapen van Egmond op de juiste plaats, bijvoorbeeld met je geliefde romantisch genieten van een goede wijn of plezier hebben met familie op het terras.

Perfecte combinatie tussen café en restaurant

Het Wapen van Egmond beschikt over 90 zitplaatsen in het restaurant, 40 zitplaatsen in de bar en biedt op het verwarmde terras plaats aan 115 gasten. Het restaurant- en cafégedeelte wordt gescheiden door een indrukwekkende bar, waar voor het uiterst vriendelijke personeel alle ruimte is om de meest uiteenlopende drankjes voor de gasten te bereiden.

De twee verschillende sferen die binnen één pand zijn gecreëerd zorgen ervoor dat de gast zich altijd welkom voelt, of hij nu luncht, dineert of borrelt. Met een score van 8,1 op Iens en een uitstekende beoordeling op TripAdvisor doet Het Wapen van Egmond mee in de top van de restaurants die Egmond te bieden heeft. Daarnaast is Het Wapen met het grote terras, het relaxte cafégedeelte, een wisselend aanbod speciaalbieren en de sportuitzendingen dé uitdager van elk café.

Praktische info

Het Wapen van Egmond

Voorstraat 150-154
1931 AP Egmond aan Zee

072 506 4835
hetwapenvanegmond.nl

Openingstijden

Elke dag geopend van 9:30 tot 1:00.

Keuken geopend van 10:00 tot 21:30.

Bekijk ook onze andere hotspots en todo’s in Egmond.


Kaart wordt geladen...

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je  het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Elke keer als we iets hebben gevonden dat je moét weten. En da's vaker dan je denkt.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.