We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Vanaf 5 augustus is Alkmaar een nieuw Indiaas restaurant rijker. Dan opent Hart van India de deuren aan de Gedempte Nieuwesloot!

Hart van India verhuist naar AlkmaarOp de plek waar tot voor kort lunchroom Panaché zat en eerder Baba Rafi zijn flagship locatie had, komt een nieuw restaurant. Of tenminste, nieuw… Hart van India bestaat al een aantal jaar in Heemskerk, maar verhuist volgende maand naar Alkmaar.

Bijna 2 jaar na onze favoriet UIT INDIA komt er dus nóg een Indiaas restaurant naar onze stad. En als curryliefhebbers kunnen we dat alleen maar toejuichen 😋

Net als bij UIT INDIA, zijn de gerechten bij Hart van India ook van Noord-Indiase receptuur. Authentieke smaken met verse groenten, kruiden en vlees. De uitgebreide kaart heeft meer dan 100 verschillende keuzes.

Recensies van de huidige locatie zijn in elk geval lovend: Hart van India krijgt 4,5 ster op Thuisbezorgd en een 8,7 op TheFork.

Eigenaar Sunny Sethi wil begin augustus de deuren openen. Hart van India krijgt dan 55 zitplaatsen en gaat ook eten bezorgen.

Binnenkort meer op Alkmaars City Blog UIT072!

Praktische info

🍛 Lees ook: Uit India: eindelijk authentiek Indiaas eten in Alkmaar

Hart van India

Gedempte Nieuwesloot 4b
1811 KT Alkmaar
hartvanindia.nl

Openingstijden

  • Nog onbekend


Kaart wordt geladen...