We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Sinds maart 2018 is Fellini Alkmaar gesloten. Op deze plek vind je vanaf april 2018 Stadskaffee Laurens.

Bezieling, passie, hartstocht en een Italiaans familiegevoel. In Fellini komt alles samen. De ingrediénten van het goede leven spelen bij ons de hoofdrol. Of je nu komt lunchen, dineren of borrelen. Op elk moment van de dag proef, voel, hoor en zie je La Dolce Vita.

Naamgever is Federico Fellini, één van de markantste regisseurs van de 20e eeuw. Omdat de oorsprong van het Fellini concept geboren is in een voormalige bioscoop in Enschede, maar ook omdat de zaak veel kenmerken van een goede film in zich draagt. Met dat verschil dat je als gast nu zelf het scenario schrijft. Maar de basiselementen liggen voor je klaar. Zoals de entourage, die uitnodigt om al je zintuigen continu op scherp te stellen. Het oog voor detail, die de liefhebber niet kan ontgaan. En natuurlijk de spanning, die naarmate de dag vordert wordt opgebouwd.

In Fellini ben je verzekerd van verrassende situaties en gebeurtenissen. Met boeiende personages die met regelmaat bijzondere dingen meemaken. We heten je van harte welkom!


Kaart wordt geladen...