We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Vandaag antwoord op de vraag die al op onze lippen brandde. Is moeke Madelon inmiddels al in MILF-vorm? 

Project van moeke tot MILF, poging 2.0

En dan is het ineens alweer januari. De maand na al die decemberdrukte, en de start van het nieuwe jaar. Mijn jaar eindigde knallend, met mijn broertje die op Oudjaarsdag met zijn mooie vriendin trouwde.

Bij een bruiloft hoort als vrouw een mooie jurk, en daar werd ik toch weer even met mijn neus op de feiten gedrukt. Die bruiloftsjurk stond prachtig, maar met name vanwege het corrigerende korset dat eronder zat…

“Ehhhh, ik ga elke dag op de fiets naar mijn werk, heel sportief!” en nam snel weer een slokje van mijn wijn.

Waar ik zo enthousiast bij de sportschool begonnen was in september, ben ik ergens in november toch langzaamaan afgehaakt. Zonde, want ik was zo goed bezig. Ik had even een schop onder mijn kont nodig.

En toen zat ik eind december aan de bar bij het Aloha Café op de Gedempte Nieuwesloot. Eigenaar Fitz vertelde dat hij geïnspireerd door mijn column is gaan sporten, en op zijn eten is gaan letten. Dat verraste me. Hij vroeg hoe het met mij ging.

“Ehhhh, ik ga elke dag op de fiets naar mijn werk, heel sportief!” en nam snel weer een slokje van mijn wijn. Leuk dat ik in ieder geval iemand heb weten te inspireren, maar een echt voorbeeld van doorzettingsvermogen ben ik niet.

..als een hijgend hert over de finish…

Er moet dus wat veranderen, juist nu in de maand waarin iedereen aan zijn goede voornemens begint (en sommigen alweer snel afhaken). Bij deze mijn nieuwe voornemen. Iets meer sporten, iets minder snoepen. Superstreng lijnen of detoxen werkt niet voor mij. Ik heb een doel nodig.

Ik ga me inschrijven voor de Alkmaar City Run!

Ik ga me inschrijven voor de Alkmaar City Run! En om te voorkomen dat ik dagen spierpijn heb en als een hijgend hert over de finish kom, zal ik moeten gaan trainen. Mocht je de komende tijd iemand met een knalrood hoofd door Daalmeer zien joggen, moedig me dan alsjeblieft aan.

Waarschijnlijk heb ik eerst een uur moed verzameld om überhaupt naar buiten te gaan. En heb ik een preek aangehoord van mijn man dat ik die sportschool niet voor niets betaal (je hebt gelijk hoor, schat!).

Go Lon!

Voor mijn verjaardag mocht ik nog één keer heel onverantwoord een taartje, als afscheid van het snoepen. En vanaf dinsdag gaat deze 34-jarige moeke weer rondjes hardlopen door Alkmaar, zodat ze in mei fris en fruitig door de Langestraat kan rennen.

Ik hou jullie weer op de hoogte, zal het me deze keer wel lukken?

Liefs,

Madelon

 

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Zeker niet wekelijks, maar we proberen 1 keer per maand.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.