We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Adverteren op UIT072: effectief lokaal bereik in Alkmaar en omgeving

Heb jij een winkel, restaurant of andere hotspot in het 072-gebied? Of wil je op een goedkope manier jouw product of dienst onder de aandacht brengen bij een lokale doelgroep? Dan is UIT072 een interessant platform voor jouw bedrijf.

Direct contact: mail je vraag/uitnodiging naar info@uit072.nl

Leuk dat je UIT072 bezoekt! En met jou nog tienduizenden in Alkmaar en omgeving. Elke maand weer.

Met een advertentie op UIT072 bereik je voor weinig geld een uiterst interessante doelgroep met een sterke band met Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen, Egmond en/of Heiloo. Op UIT072.nl komen de mensen die willen weten wat voor leuks in Alkmaar en omgeving te doen is.

Op Alkmaars City Blog UIT072 is het mogelijk om te adverteren op verschillende betaalbare manieren. Breng je bedrijf of product onder de aandacht met een banner of een advertorial. Of kijk of een review of story (Instagram/Facebook) tot de mogelijkheden behoort. We zijn flexibel: benader ons gerust.

Alkmaar Cityblog UIT072: interessant bereik onder relevante doelgroep
UIT072 is een populair cityblog over Alkmaar en omgeving. We bereiken lokaal meer dan 50.000 vrouwen en mannen (met name 20-45), op zoek naar de leukste tips voor restaurants, cafés, shops, cultuur en uitgaan.

UIT072 is persoonlijk, actueel en professioneel. Een team van bloggers zorgt ervoor dat zowel de site als de social media kanalen meerdere malen per week bijgewerkt worden.

Al bijna 10 jaar het grootste Alkmaarse online platform
Inmiddels is UIT072 alweer ruim 9 jaar het grootste en meest populaire online platform in zijn soort in Alkmaar. Alle artikelen op UIT072 worden met gemaakt voor en door Alkmaarders.
Online sterk, op social media en eigen platform
Niet alleen op onze eigen site bereiken we tienduizenden lezers en bezoekers uit de regio. Ook op social media zijn we nadrukkelijk aanwezig, zowel op Instagram, Facebook als Twitter.

Cijfers (2024)

UIT072.nl: > 30.000 unieke sessies per maand
Facebook: 10.000 volgers (> 40.000 bereik per maand)
Instagram: > 3.900 volgers

Interesse of vragen? Laat UIT072 jou helpen!

Advertentiemogelijkheden

Adverteren of samenwerken met UIT072

Als bedrijf kun je op een aantal manieren profiteren van de kracht van UIT072: banners, sponsoring of redactionele samenwerking.

Banners: hoge attentiewaarde op hele site

Met een banner heb je een maand lang aandacht op de hele site. Een opvallende spotlight positie voor jouw bedrijf, evenement of aanbod! Wij helpen bovendien (zonder extra kosten) met de opmaak.

Formaat Positie Kosten
Leaderboard (728×90) Header (gehele site) € 150 per week
Medium rectangle (300×250) Rechtsboven (gehele site) € 100 per week
Small rectangle (320×50, 300×100) Rechts, in content € 50 per week

Banner advertentie posities op UIT072

We helpen je graag met de opmaak van je banner. Specifieke wensen? Neem gerust contact met ons op.

Sponsor: word vriend van UIT072

UIT072 wordt gemaakt door een enthousiast team vrijwilligers, zonder een cent subsidie. Jij kan ons een steuntje in de rug geven door vriend te worden van UIT072. Je krijgt dan een mooie plek voor je logo onderaan elke pagina van de site en helpt ons verder te groeien.

Formaat Positie Kosten
Square button (125×125) Footer (gehele site) € 100 per maand

Advertorial / branded content

Bij UIT072 schrijven we persoonlijk over relevante onderwerpen voor ons cityblog. Met een redactionele samenwerking profiteer je van onze professionele redacteuren en fotografen/filmers met een voorstel op maat.

Voorbeelden van een redactionele samenwerking zijn onder andere een sponsored story, product review, winactie of een grotere content samenwerking. Meer weten? Mail info@uit072.nl.

Meer informatie

Samengevat

Groot bereik
Specifieke outgoing doelgroep
Professionele online marketing
Positieve aandacht
Goed voor SEO

Wil je adverteren in 072 (Alkmaar en omgeving)? Kies dan voor een city blog met aantoonbaar bereik en al vele jaren ervaring. Adverteer op UIT072.

We staan altijd open voor samenwerking en een (vrijblijvende) kop koffie. Stuur een mail naar info@uit072.nl (of vul het contactformulier in).

Neem contact op

[ninja_form id=7]